Wijn-spijsproeverij Italië

Zaterdag 24 oktober 20.30 uur

Kookstudio De Hofsteede in Limmen

€47,50 p.p.

Een wijn-spijsproeverij met als thema Italië. Een van mijn favoriete wijnlanden. Heerlijke keuken en dito wijnen. Proef deze heerlijkheden en laat je door Margret meenemen met de verhalen achter de geschonken wijnen en hun wijnmakers. Alexandra van Puur Geluk Catering verzorgt de hapjes en geeft uitleg over de ingrediënten. Komen jullie samen met ons smaken raken?

Italiaanse wijnproeverij
direct reserveren / meer informatie

Komt deze datum niet uit? Binnenkort word er weer een nieuwe wijn-spijsproeverij gepland. Bel mij als je vragen hebt of alvast op de reserveringslijst wilt staan.

Margret Weijers
06 – 22 79 32 22

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen reserveren voor deze Italiaanse wijn-spijsproeverij? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang per email een bevestiging, zodat jullie verzekerd zijn van een plaats aan de proeftafel.

Duur: 2 uur | €32,50 p.p.

Er wordt aan zes verschillende wijnen gesnuffeld en geslurpt. Er wordt uitleg gegeven hoe je wijn proeft en er wordt verteld over de verhalen achter de geschonken wijnen. Op de proeftafels staan lekkere hapjes om de wijnproeverij te begeleiden.

De genoemde prijs geldt voor groepen van minimaal 8 personen.