wijnproeverij

"Je bent een enthousiaste gastvrouw en vertelt met veel plezier over wijn & spijs. Een aanrader!" ~ Dorethé de Groot-Hes

AGENDA

Portproeverij

Zaterdag 9 december 20.30 | Kookstudio de Hofsteede in Limmen | €45,00 p.p.

Ben jij een liefhebber van Port, maar weet je niet welke je moet kiezen? Schrijf je dan in voor deze proeverij. Ik leg uit welke soorten er zijn, hoe het gemaakt word en natuurlijk proeven we ook verschillende pareltjes. Kijk niet raar op wanneer ik een prachtige colheita of unieke vintage port openmaak. Schuif je ook gezellig aan?

Direct reserveren

Wijnproeverij 'Let Sun Shine' voor het goede doel = volgeboekt

Vrijdag 12 januari '18 20.30 | De Lantaarn in Limmen | €25,00 p.p.

De positieve en goedlachse Sunn Dekker (8) heeft een zeldzame ziekte, Neurofibromatose (NF1). Oorzaak? Een 'foutje’ in het DNA waardoor zij te weinig van een bepaald eiwit (neurofibromine) in haar lichaam heeft. Dit leidt tot ongeremde celgroei en dus tumoren. Om meer aandacht te vragen voor deze ziekte organiseert Smaakvermaak een wijnproeverij t.b.v. Sunn en haar lotgenoten om verder onderzoek naar NF1 te ondersteunen.

Dus.... jij een gezellige en smakelijke wijnproeverij en Sunn en haar lotgenoten geld voor verder onderzoek naar deze ziekte. Met recht een wi(j)n-wi(j)n situatie!

Direct reserveren

Wijn-spijsproeverij Duitsland

Zaterdag 10 februari '18 20.30 | Kookstudio de Hofsteede in Limmen | €45,00 p.p.

De wijnbouw in Duitsland is naar grootte de vierde van wijn producerende landen en word vaak gezien als het wijnland waar alleen laffe, zoete wijnen vandaan komen. Dit is allang niet meer zo. Alhoewel er prachtige edelzoete wijnen worden geproduceerd, is er ook heerlijke riesling, weisserburgunder en grauburgunder. En wat te denken van de fruitige spatburgunder? Natuurlijk worden alle geschonken wijnen geserveerd met een passend hapje. Kom je Duitsland (her)ontdekken?

Direct reserveren

Inloop Wijnproeverij '50 Tinten Wijn'

Vrijdag 23 maart 2018 | 20.30 uur | De Burgerij in Limmen | €15,00 p.p.

Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden en vriendinnen snuffelen, slurpen en proeven aan wijn. De deur staat vanaf 20.15 open, maar je mag ook later binnen komen, als dat beter uitkomt.

Er staan 50 verschillende wijnen open. Afkomstig uit de bekende wijnlanden als Frankrijk, Spanje en Italië, maar ook Roemenië, Oostenrijk en Zuid-Afrika hebben heerlijke wijnen die zeker op de proeftafel komen te staan.

Je kan de wijnen die jij het meest lekker vind, vele met korting, bestellen. Dan heb je ze voor Pasen in huis.

Direct reserveren