Masterclass Vin Nature wijn

I.v.m. corona word deze verplaatst naar het najaar | 20.00 – 22.00 uur

Kookstudio De Hofsteede in Limmen

€50,00

o.l.v. Steven van Oosterzee Magister Vini

In onze samenleving is er steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Dit geldt ook voor de wijnwereld. Biologische wijn, biodynamische wijn, natuurlijke wijn, je komt het steeds vaker tegen in de wijnwinkels. Maar wat betekenen deze termen eigenlijk precies? En levert het automatisch ook lekkere wijn op?

In deze masterclass gaan we hier uitgebreid op in, en dan vooral op de meest spraakmakende groep: die van natuurlijke wijn. Wat is het precies? Hoe komt het dat de smaak van deze wijnen vaak zo anders is dan we gewend zijn? En wat kunnen we hier als wijnliefhebbers van vinden? Al deze vragen zullen aan de orde komen aan de hand van zeven verschillende natuurlijke wijnen, die we met elkaar proeven en bespreken. De discussie die dit oplevert, zal je blik op wijn zonder twijfel verruimen. Zeer geschikt dus voor iedere avontuurlijke wijnliefhebber.

Deze masterclass gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

Al dorst gekregen?

Graag zie ik je terug tijdens mijn wijncursus of proeverij, want wijn is namelijk nóg leuker en lekkerder wanneer je er meer vanaf weet en over smaak valt zeker te twisten!

Margret Weijers
06 – 22 79 32 22
info@smaakvermaak.nl

Weten welk cursusaanbod het beste bij jou past of heb je een andere vraag? Stuur mij een email en ik zal je helpen.