Workshop Combineer!

Donderdag 11 juni 2020 19.45 – 22.15 uur (i.v.m. corona wordt deze waarschijnlijk verschoven naar 3 september)

Kookstudio De Hofsteede in Limmen

€55,00 p.p.

Wil je weten waar je op moet letten wanneer je wijn met spijs combineert en wil je het ook meteen toepassen? Dan is deze avond echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Je proeft verschillende hapjes in combinatie met wijnen en gaat zelf smaakprofielen maken. Je leert de volgorde van smaak en de betekenis van gastronomie.

Wat weet je na de wijnworkshop combineer?

  • De betekenis van gastronomie,
  • Wat een smaakprofiel is en hoe je deze inzet tijdens het wijn met spijs combineren,
  • Het effect van bereidingen op de smaak,
  • Hoe de basissmaken smaken,
  • Menuleer; de volgorde van smaak,
  • Klassieke wijn-spijs combinaties,
  • Het uiteindelijke doel van wijn met spijs combineren.

Voor wie is deze wijnworkshop combineer geschikt?

voor horecamedewerkers, bourgondische genieters en hobbykoks die zelf graag een wijn bij hun eten uit willen zoeken.

Al dorst gekregen?

Graag zie ik je terug tijdens de Wijnworkshop Combineer, want wijn is namelijk nóg leuker en lekkerder wanneer je er meer vanaf weet en over smaak valt zeker te twisten!

Margret Weijers
06 – 22 79 32 22
info@smaakvermaak.nl

Weten welk cursusaanbod het beste bij jou past of heb je een andere vraag? Stuur mij een email en ik zal je helpen.