Online wijnproeverij wintereditie

De online wijnproeverij zomer is zo goed bevallen en ontvangen dat ik sta te trappelen om jullie deze winter ook mee te nemen op wijnreis. Leuk om kado te geven in de decembermaand!

Met het oog op de feestdagen selecteer ik drie (f)ee(s)twijnen en op woensdag 23 december, 30 december en 6 januari openen jullie de genummerde fles wijn. Terwijl jullie proeven, vertel ik via Instagram live meer over de wijn, het wijnhuis en het wijngebied. De online sessie duurt ongeveer 20 minuten en daarna is er nog 10 minuten tijd voor eventuele vragen.

Komt 20.30 uur niet uit? Dan kan je de proeverij altijd terugkijken via mijn Instagram account. Alleen is het dan niet mogelijk om mij vragen te stellen 🙂

Hoe werkt de Online Wijnproeverij?

– Ga naar mijn Instagram en druk op volgen,

– Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen,

– Je ontvangt een bevestiging tezamen met de factuur,

– Het wijnpakket word naar je toegezonden met daarin 3 (f)ee(s)twijnen,  de aromazon en proef- en scoreformulieren.

– Kijk vanaf woensdag 23 december om 20.30 uur live mee via mijn Instagram of kijk het op een voor jullie geschikt moment terug via mijn Instagram account ‘Smaakvermaak’.

Wat kost deze Online Wijnproeverij Wintereditie?

€62,50 inclusief btw, 3 flessen wijn, proef/scoreformulieren, aromazon en begeleiding wijnproeverij, maar early birds betalen tot 1 oktober slechts €57,50.

Al enthousiast geworden?

Ik zie je graag tijdens de Online Wijnproeverij Wintereditie, die natuurlijk in het teken staan van smakelijke (f)ee(s)twijnen.

Margret Weijers
06 – 22 79 32 22
info@smaakvermaak.nl

Reis je met me mee? Gezellig! Vul onderstaand formulier in en ik mail je de bevestiging:

Ja, ik reis mee!