Online wijnproeverij

Kunnen jullie door corona niet naar het buitenland op vakantie of blijven jullie in Nederland? Haal dan het buitenland naar jullie toe en meld je aan voor Smaakvermaak’s online wijntrip. Margret neemt jullie mee op zomervakantie en laat je proeven van de wijnlanden die we nu niet of lastig kunnen bezoeken.

In zes weken reizen we door zes verschillende wijnlanden binnen en buiten Europa. Elke vrijdag open je een fles wijn en terwijl jij (en wellicht een paar vrienden op 1,5 meter afstand) proeven, vertel ik meer over de wijn en het wijnland. De online sessie duurt ongeveer 20 minuten en daarna is er nog 10 minuten tijd voor eventuele vragen. Vrijdag 10 juli start ik deze interactieve virtuele wijnreis via mijn Instagram smaakvermaak. Reis je gezellig met me mee?

Hoe werkt de Online Wijnproeverij?

– Ga naar mijn Instagram en druk op volgen,

– Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen,

– Je ontvangt binnen een week de bevestiging tezamen met de factuur,

– Het wijnpakket word naar je toegezonden met daarin 6 flessen wijn,  de aromazon en proef- en scoreformulieren.

– Kijk vrijdag 10 juli om 17.00 uur live mee via mijn Instagram of kijk het op een voor jullie geschikt moment terug via mijn Instagram account ‘Smaakvermaak’.

Wat kost de Online Wijnproeverij?

€77,00 inclusief btw, 6 flessen wijn, proef/scoreformulieren, aromazon en begeleiding wijnproeverij.

Is het ook mogelijk om 3 weken mee te doen? Jazeker! Dan kost het €57,50. Geef dan wel even in de opmerkingen aan welke weken je meedoet zodat we het allemaal over dezelfde wijn hebben.

Let op: aanmelden kan tot 7 juli.

Al dorst gekregen?

Ik zie je graag terug tijdens de Online Wijnproeverij, waarbij we 6 verschillende wijnlanden bespreken en proeven. Yummie!

Margret Weijers
06 – 22 79 32 22
info@smaakvermaak.nl

Wil je meedoen aan deze online workshop? Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen: