Online wijnreis

Deze winter neem ik jullie graag online en geheel coronaproof mee op wijnreis naar de landen die we nu niet of lastig kunnen bezoeken.

Met het oog op de feestdagen selecteer ik drie prachtige (f)ee(s)twijnen. Op woensdag 23 december, 30 december en 6 januari open je de genummerde fles wijn. Terwijl jullie proeven, vertel ik meer over de wijn, het wijnhuis en het wijngebied. De online sessie duurt ongeveer 20 minuten en daarna is er nog 10 minuten tijd voor eventuele vragen.

Komt 20.30 uur niet uit? Dan kan je de proeverij altijd terugkijken via mijn Instagram account. Alleen is het dan niet mogelijk om mij vragen te stellen 🙂

Hoe werkt de Online Wijnproeverij?

– Ga naar mijn Instagram en druk op volgen,

– Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen,

– Je ontvangt een bevestiging tezamen met de factuur,

– Het wijnpakket word uiterlijk 21 december naar je toegezonden met daarin 3 (f)ee(s)twijnen,  de aromazon en proef- en scoreformulieren.

– Kijk vanaf woensdag 23 december om 20.30 uur live mee via mijn Instagram of kijk het op een voor jullie geschikt moment terug via mijn Instagram account ‘Smaakvermaak’.

Wat kost deze Online Wijnreis  Wintereditie?

€62,50 inclusief btw, 3 flessen hoge kwaliteit wijn, proef/scoreformulieren, aromazon en begeleiding wijnproeverij.

Kadotip

Super leuk om deze online wijnreis in de decembermaand kado te geven. Wijn verbindt en op deze manier zijn jullie toch een beetje samen, genietend van prachtige wijnen.

Al enthousiast geworden?

Ik zie je graag tijdens de Online Wijnproeverij Wintereditie, die natuurlijk in het teken staan van smakelijke (f)ee(s)twijnen.

Margret Weijers
06 – 22 79 32 22
info@smaakvermaak.nl

Reis je met me mee? Gezellig! Vul onderstaand formulier in en ik mail je de bevestiging:

Ja, ik reis mee!