Wijnproeverij voor groepen €32,50 p.p.

Ben jij op zoek naar een leuk en lekker uitje voor jullie vrijgezellendag, burendag, familiedag, teambuildingsdag of vriendendag? Kom dan snuffelen en slurpen aan zes verschillende wijnen met uitleg hoe je wijn proeft. Margret neemt je mee naar de verhalen achter de geschonken wijnen en hun wijnmakers. Natuurlijk word er ook aan de lekkere trek gedacht en staan er hapjes op de proeftafel om de wijnen te begeleiden.

De genoemde prijs geldt voor minimaal 8 personen. Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Geen probleem. Als je bereidt bent voor het minimale aantal te betalen kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Online wijnproeverij voor groepen (prijs is maatwerk)

Potverdikkempie, gooit corona wederom roet in het eten… Maar we laten ons niet gek maken hoor. Doen we het toch gewoon online! Proefflesjes vullen, in doosjes verpakken, proefformulier en aromazon erbij en inloggen maar. Margret deelt haar wijnkennis en zorgt dat iedereen bij de les blijft. Dut er eentje in? Starten we gewoon de wijnquiz. Online saai? Zeker niet! Lol maken en wijn proeven…

Al dorst gekregen?

Interesse in een wijnproeverij voor groepen, maar een brandende vraag die niet tot morgen kan wachten? Bel mij:

Margret Weijers
06 – 22 79 32 22

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen reserveren? Vul dan onderstaand formulier in en binnen een week ontvang je per email een bevestiging.