Wijnroulette: het nieuwe wijnproeven

Natuurlijk is samen wijn proeven het leukste wat er is, maar kan soms een beetje saai zijn omdat je zittend luistert. Daarom introduceert Smaakvermaak het wijn proeven 2.0

Wat houd dit spel in?

Spelenderwijs ga je meer leren over wijn. Je proeft uit zwarte glazen (en nee, je ziet echt niets!), zet met fiches in op mijn wijnvragen én leert bijvoorbeeld hoe hout in wijn kan ruiken of hoe je een hoger alcoholgehalte waarneemt. Interactie en een heleboel lol zijn de ingrediënten voor een super leuke vrijdagmiddagborrel of avond.

Zakelijke markt

2 uur | op jouw locatie | € is maatwerk

Ben je op zoek naar een unieke invulling voor het personeelsfeest of wil je iets leuks organiseren voor je zakelijke relaties? Huur dan Margret en haar wijnspel in. Met haar enthousiasme weet ze de niet-wijnkenners mee te nemen in de wereld van wijn en zorgt ze voor een flink portie hilariteit. Het draait om smaak, maar ook om strategie. Welk team gaat naar huis met de fles mousserende wijn en ontvangt de oorkonde meesterproever van de zaak?

De prijs van deze activiteit is afhankelijk van meerdere factoren en dus maatwerk.

Is je interesse gewekt? Stuur dan een mail naar info@smaakvermaak.nl. Ik neem spoedig contact met je op.

Particulieren

2,5 uur | Kookstudio De Hofsteede in Limmen | €40,00 p.p.

Wijn proeven is altijd leuk, maar waarom zittend als je het ook interactief kunt spelen? Daag je vriend(inn)en, familieleden, buren of je sportteam uit en strijdt om een fles mousserende wijn én die felbegeerde oorkonde “wijnproever van de avond”. Kan je hun lekker de ogen mee uitsteken 🙂

De minimale bezetting voor dit wijnspel is 10 personen. Het is ook mogelijk om dit spel met minder te spelen wanneer je bereidt bent om voor 10 personen te betalen.