Zakelijk wijnroulette

2 uur | op jouw locatie | €455,00 excl. btw

Ben je op zoek naar een unieke invulling voor het personeelsfeestje of wil je iets leuks organiseren voor je zakelijke relaties? Boek dan dit leerzame wijnspel bij Smaakvermaak.

Met een glas wijn in jullie hand deel ik de teams in, geef ik uitleg over het spel en deel ik de fiches uit. Na twee speelrondes is er tijd voor ontspanning… een hapje en een lekker glas wijn. Vervolgens bouwen we de spanning weer op en spelen we twee nieuwe rondes. Welk team wint deze titanenstrijd en gaat naar huis met de felbegeerde prijs?

Particulieren (minimaal 12 personen)

2,5 uur | Kookstudio De Hofsteede in Limmen | €40,00 p.p.

Spelletjes zijn altijd leuk. Helemaal wanneer je het met vrienden, familie, buren of je sportteam speelt. En het mooie is dat je voor dit spel geen wijnkenner hoeft te zijn!

Bij binnenkomst staat er een glas wijn klaar. Ondertussen worden de teams gevormd, de fiches uitgedeeld en volgt er uitleg van het wijnspel. Na 3 proefwijnen is er tijd voor een hapje en een glas wijn om de strategie door te nemen. Na wederom 3 proefwijnen tellen we de fiches en het team met de meeste fiches verdiend eeuwige roem en een fles mousserende wijn. Dit spel kan eventueel ook op locatie gegeven worden. Mail mij voor meer informatie.

De minimale bezetting voor dit wijnspel is 12 personen. Wanneer je met een kleinere groep bent, verwijs ik je graag naar mijn open wijnroulette.