Wijngeschenken

Geschenk vol smaak

Ben jij op zoek naar een super tof en uniek geschenk om smulpapen en Bourgondiërs mee te verrassen? Ga dan voor dit geschenk vol smaak. Het heeft een zeer luxe uitstraling en bevat verschillende ingrediënten om zelf de allerlekkerste focaccia te maken. Moeilijk? Zeker niet, want het word stap voor stap aan je uitgelegd. Natuurlijk mag de fles wijn in dit pakket niet ontbreken, evenals heerlijke producten om erbij te serveren. Dit geschenk vol smaak is een heerlijke start voordat het kerstdiner geserveerd word. Verras & verwonder!

Prijs: € 59,95 per stuk (excl. btw)

Let op: het is helaas niet meer mogelijk om dit geschenk te bestellen.

Relatiegeschenk

Een fles champagne, twee flessen kwaliteitswijn of een kist vol wijn uit hetzelfde land. Heb jij geen idee wat je dit jaar aan je zakenrelaties moet geven? Laat Smaakvermaak je helpen. Met mijn expertise in wijn en spijs en jouw expertise in je zakelijke bestand komen we zeker tot het juiste geschenk.

Geschenk voor het personeel

Je personeel is goud waard! Vergeet daarom niet om ze van tijd tot tijd in het zonnetje te zetten. Speel samen het hilarische wijnspel. Proef, zet in, lach en geniet. Wedden dat ze dan weer een stukje harder voor je willen rennen? Klik hier voor meer informatie.

Keuzestress?

En wil je graag sparren? Vul het contactformulier in, dan maken we een afspraak. En wees gerust, ik begin de dag ook altijd met koffie hoor 🙂

Margret Weijers
06 – 22 79 32 22
info@smaakvermaak.nl

Vul onderstaand contactformulier in en ik zal z.s.m. bellen voor een afspraak.

Contactformulier

0 + 2 = ?